Logo

Knækglasur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser
125 g sukker
½ dl vand
¼ eddike

* Tilberedning
Vand, sukker og eddike koges ved svag varme ca ½ time, indtil en dråbe af siruppen stivner glashårdt i koldt vand. 
Gryden stilles i kogende vand, mens du glaserer, for at undgå, at glasuren stivner for hurtigt.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.488 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad er vigtigst efter valget?





Effektiv reklame - klik her