Logo

Knækbrød, lav fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Disse knækbrød har et lav fedtindhold og laves på rugmel. De er lette at lave og smager dejligt. Brug dem for eksempel som et let mellemmåltid eller til morgenmad med en skive pålæg på.

 

 

500 g rugmel
50 g smør eller margarine
30 g sukker
2,5 dl vand
½ tsk hjortetaksalt
½ tsk salt

De tørre ting og fedtstoffet smuldres med let hånd, derefter hældes væsken(vand) i.
Dejen samles og æltes til den er ensartet og glat.
Dejen udrulles tyndt på bagepladen, skæres i stykker der er 6 cm. brede og 10 cm. lange.
Prikkes og bages lysebrune ved 200º i ovnen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.041 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her