Logo

Koøje

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Linsedej:
250 g margarine
375 g hvedemel
1 lille æg
90 g flormelis

Fyld:
250 g kransekagemasse

125 g sukker
1½-2 hvider

Det hele smuldres sammen i en skål og til sidst æltes det let sammen.
Herefter henstilles det i køleskabet mindst en time.
Massen rulles herefter ud i 3 mm tykkelse og udstikkes i runde medaljer i ca. 3-3½ cm i diameter.
Derefter sprøjtes en kant af kransekage (som en vaniljekrans) sukker, plus den mængde hvider der gør massen sprøjtebar. (ca.1½-2 hvider).
Bages i 4-5 min ved 200°C.
Straks efter bagning sprøjtes en blød klat nougat i midten.
Nougaten vil derefter flyde ud, og efter afkøling stivne.




 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.555 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her