Logo

Kokos-bananbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kokos-bananbrød

 

Brødet er næsten en kage og er velegnet både til te og som snack; børnenes madpakke.

Arbejdstid: 30 min. Hævetid: 1 time. Bagetid: ca. 40 min. Fryseegnet. 1 stort brød

 

#

1 dåse kokosmælk (400 g)

1 dl kogende vand

25 g gær

150 g kokosmel

1 tsk salt

2 bananer

saft fra 1 citron

ca. 800 g hvedemel

1 spsk olie til formen

*

 

RØR kokosmælk sammen med kogende vand.

 

SMULDR gæren, og rør den ud i lidt af væsken i en stor skål.

Tilsæt resten af væsken, kokosmel og salt.

 

MOS bananerne med en gaffel, og rør dem sammen med citronsaft.

Rør det i den store skål.

 

RØR mel i dejen, til den er så fast, at den kan æltes.

Ælt dejen grundigt, til den er glat og smidig.

 

LÆG dejen i en brødform smurt med olie, og lad brødet hæve i 1 time.

Bag brødet ved 175 °C i ca. 40 min.

Afkøl på en bagerist.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 283 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bondebrød 3Her er opskriften på en lækkert bondebrød. Husk at brødet skal laves i god tid, da...
• Gammeldags sirupsbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sortbrød fra RuslandRussisk sortbrød passer fint på frokostbordet. Brødet spises med smør på - med eller uden...
• Italiensk frugtsalat (Macedonia di frutta)En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os