Logo

Kokosboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Boller

4 æggehvider
100 g sukker (11/4 dl)
4 blade husblas
ca. 50 g kokosmel (ca. 1 dl)
250 g let bitter chokolade
ca. 25 runde, usødede kiks

Læg husblasen i blød i koldt vand i 10 minutter. Pisk æggehviderne stive, og pisk sukkeret i. Tag husblasen op, tryk den fri for vand, og smelt den over vandbad (en lille kasserolle oven i en større med koghedt vand). Lad den smeltede husblas køle lidt af, og hæld den så i en tynd stråle i æggehvideskummet, mens der piskes. Lad skummet stå i omkring 10 minutter. Sæt kiksene på bageplader beklædt med bagepapir, og fordel ca. 1 spsk æggehvideskum på hver. Bræk chokoladen i mindre stykker, og smelt dem i vandbad. Lad chokoladen af køle en anelse, og fordel den derefter over kiks og skum. Drys kokosmel på bollerne, og stil dem koldt ca. 2 timer inden servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.420 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her