Logo

Kokosguf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g hvedemel
175 g smør
50 g flormelis
Pynt:
25 g kokosmel
æggestrygelse

Alle ingredienser røres godt sammen til en ensartet dej.
Fedtstoffet skal ikke blødgøres, men have sin normale konsistens, ellers bliver dejen for blød og ikke til at vidrebearbejde.
Dejen deles op i 4 lige store stykker, der hver for sig rulles ud til
pølseform i ca 25 cm's længde.
Pølserne trykkes flade til ca ½ cm's tykkelse,
Pensles med æggestryggelse og drysses med kokosmel.
Sættes derefter til afkøling (helst i køleskabet), til dejen er fast, at
den let kan skæres.
Hvert dejstykke skæres på tværs i små stykker ( ca 2 cm ), der skilles ad og anbringes på plade med passende mellemrum.
Bages på ovnens midterste rille ved 220°C i ca 8 min forvarmet ovn.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 821 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Evas squashkage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• PærertærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• MoccamuffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kødruller på spid – cevapcici + Tarteletter med søde bærDenne pikante sydøsteuropæiske specialitet vil mange også kende under navnet cevapcici...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!