Logo

Kokosmakroner - gammeldags

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 æg ikke for store
250 g sukker
250 g kokosmel

Æg og sukker piskes let sammen, ikke med maskine, men bare slås sammen, og heri kommes kokosmelet.
Dejen sættes med 2 teskeer på en smurt plade og bager på nederste rille ved 200-225°C i 10-12 minutter, til kagerne er svagt gyldne. Flyder dejen, er den for tynd, og du tilsætter blot lidt mere kokosmel. Kagerne skal stå som toppe.
Gemmes i en kagekasse med en eller to skiver frisk franskbrød.
Men kokosmakronererne kan også fryses.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.322 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fougasse 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rups snekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• GrahamspizzaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Figentærter - den simpleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os