Logo

Kokospandekager med banan og mango

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dl hvedemel
1 ½ dl sukker evt. rørsukker
½ dl kokosmel
½ dåse kokosmælk
200-300 g mangokød moset eller blendet
æg
2 bananer i skiver
1 spsk sojaolie
 
Bland sigtet med, sukker og kokosmel og pisk så langsomt kokosmælken i
uden at det danner klumper.
Det skal være en ensartet jævn dej.
Kom æg og mangopuré i og bland sammen.
Kom 3 dråber fedtstof på en teflonpande og bag ca. 1 dl dej ved
middelvarme i 2 minutter.
Læg bananerne i skiver på efter 20 sekunder og vend så pandekagerne og
bag færdig 2 minutter på den anden side.
Fortsæt og server med frisk ananas og sød palmesirup.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.572 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her