Logo

Kokospandekager med banan og mango

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 dl hvedemel
1 1/2 dl sukker evt. rørsukker
1/2 dl kokosmel
1/2 dåse kokosmælk
200-300 g mangokød moset eller blendet
æg
2 bananer i skiver
1 spsk sojaolie
 
Bland sigtet med, sukker og kokosmel og pisk så langsomt kokosmælken i
uden at det danner klumper.
Det skal være en ensartet jævn dej.
Kom æg og mangopuré i og bland sammen.
Kom 3 dråber fedtstof på en teflonpande og bag ca. 1 dl dej ved
middelvarme i 2 minutter.
Læg bananerne i skiver på efter 20 sekunder og vend så pandekagerne og
bag færdig 2 minutter på den anden side.
Fortsæt og server med frisk ananas og sød palmesirup.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 558 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Græskarboller 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sommerdrømme cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hirsepandekager med appelsinfyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fuldkornsvafler - diabetikerSødt til dessert - Friske og sprøde lige fra vaffeljernet – duftende fuldkornsvafler med...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os