Logo

Kokosrabarberkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
700 g rabarber
100 g sukker
50 g mandler
100 g smør
100 g sukker
100 g kokosmel
2 æg

Skyl rabarberne, skær dem i mindre stykker og damp dem møre i sukkeret og lidt vand.
Rør en dej af blødgjort smør og sukker.
Tilsæt æggene et af gangen og rør til sidst halvdelen af kokosmelet i.
Drys et smurt ovnfast fad med de hakkede mandler og resten af kokosmelet og fordel dejen herover.
Bag kagen i 25-30 min. ved 180º.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 647 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Orangetoppe En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Drômebrød En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pizzaboller til madpakkenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• OstekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os