Logo

Kokosrabarberkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
700 g rabarber
100 g sukker
50 g mandler
100 g smør
100 g sukker
100 g kokosmel
2 æg

Skyl rabarberne, skær dem i mindre stykker og damp dem møre i sukkeret og lidt vand.
Rør en dej af blødgjort smør og sukker.
Tilsæt æggene et af gangen og rør til sidst halvdelen af kokosmelet i.
Drys et smurt ovnfast fad med de hakkede mandler og resten af kokosmelet og fordel dejen herover.
Bag kagen i 25-30 min. ved 180º.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 970 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?