Logo

Kokosstænger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
125 g hvedemel
1/4 tsk hjortetaksalt
125 g margarine
65 g sukker
65 g kokosmel
 
Glasur:
100 g flormelis
1 spsk vand
 
Bland hvedemel og hjortetaksalt.
Gnid margarine ud i melet med et fladt piskeris.
Bland sukker og kokosmel i.
Ælt dejen sammen.
Del dejen i 4 portioner og tril hver til en stang i pladens længde.
Stil 2 stænger på en plade og tryk dem flade.
Bag dem lysebrune - ca. 10 min. ved 175ºC.
Skær dem i skrå snitter på pladen og stryg dem med glasur.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.205 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokoladekage med flødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nødde chokolade kageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Daddelbrød med nødderTilberedningstid: ca. ½ time. Hævetid: ca. 1 time. Bagetid: 15-20 min. Fryseegnet....
• Bær- og mandelclafoutisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os