Logo

Kokossnitter - bradepandekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
150 g smør
250 g hvedemel
60 g sukker
2 æggeblommer
hindbær- eller abrikosmarmelade
25 g blødt smør
100 g sukker
1 tsk vaniljesukker
150 g kokosmel
2 æg

Smuldr 150 g smør i 250 g hvedemel.
Tilsæt 60 g sukker og 2 æggeblommer og ælt hurtig dejen sammen.
Læg den koldt 1 time.
Rul dejen ud og læg den i en bradepande ca. 25x35 cm.
Smør et tyndt lag hindbær- eller abrikosmarmelade ud over dejen.
Bland 25 g blødt smør med 100 g sukker, 1 tsk vaniljesukker, 150 g kokosmel og 2 æg.
Rør blandingen sammen og bred den ud over dej og syltetøj.
Bag kagen 16-18 minutter ved 200°C.
Skær kagen i snitter på ca. 5x5cm.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.556 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?