Logo

Kokossnitter - bradepandekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
150 g smør
250 g hvedemel
60 g sukker
2 æggeblommer
hindbær- eller abrikosmarmelade
25 g blødt smør
100 g sukker
1 tsk vaniljesukker
150 g kokosmel
2 æg

Smuldr 150 g smør i 250 g hvedemel.
Tilsæt 60 g sukker og 2 æggeblommer og ælt hurtig dejen sammen.
Læg den koldt 1 time.
Rul dejen ud og læg den i en bradepande ca. 25x35 cm.
Smør et tyndt lag hindbær- eller abrikosmarmelade ud over dejen.
Bland 25 g blødt smør med 100 g sukker, 1 tsk vaniljesukker, 150 g kokosmel og 2 æg.
Rør blandingen sammen og bred den ud over dej og syltetøj.
Bag kagen 16-18 minutter ved 200°C.
Skær kagen i snitter på ca. 5x5cm.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.915 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her