Logo

Koldingkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 æg
150 g rosiner
75 g valnødder
150 g sukker
225 g hvedemel
150 g smør
2 tsk bagepulver
250 g æblemos
1/2 tsk salt
1 tsk kanel

Pisk æggene og sukker let og skummende.
Rør det blødgjorte smør i sammen med æblemos, kanel, rosiner og
grofthakkede valnødder.
Bland hvedemel med bagepulver og salt.
Sigt det i og rør dejen sammen.
Hæld dejen i en smurt sandkageform (1.5 liter).
Bages på nederste rille i forvarmet ovn ved 170°C i ca 1 time.
Lad kagen stå en time i formen, før den vendes ud på risten og afkøles.
Hakkede hasselnødder eller mandler kan anvendes i stedet for
valnøddekerner.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 637 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hindbærsnitter 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sveske brødAt blande frugt i brødet er en fin gammel tradition. Sveskerne gør at brødet får en mørk...
• Italiensk brød 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hindbær- og citronparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os