Logo

Koldingkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 æg
150 g rosiner
75 g valnødder
150 g sukker
225 g hvedemel
150 g smør
2 tsk bagepulver
250 g æblemos
½ tsk salt
1 tsk kanel

Pisk æggene og sukker let og skummende.
Rør det blødgjorte smør i sammen med æblemos, kanel, rosiner og
grofthakkede valnødder.
Bland hvedemel med bagepulver og salt.
Sigt det i og rør dejen sammen.
Hæld dejen i en smurt sandkageform (1.5 liter).
Bages på nederste rille i forvarmet ovn ved 170°C i ca 1 time.
Lad kagen stå en time i formen, før den vendes ud på risten og afkøles.
Hakkede hasselnødder eller mandler kan anvendes i stedet for
valnøddekerner.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 853 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?