Logo

Koldthævede speltboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
kærnemælk 1/2 liter (ikke 1/5 liter som angivet i Alt om Mad)
gær 8 g
sigtet spelthvedemel 400 g
usigtet spelthvedemel 90 g
havsalt i flager 1 1/2 tsk
honning 1 tsk

Endvidere: hvedemel 12% protein ca. 150 g

Rør kærnemælk og gær sammen, tilsæt de øvrige ingredienser, og stil dejen tildækket i køleskab, mindst 15 timer.
Derefter hældes den ud på bordet og æltes lidt efter lidt med hvedemel.
Den skal være lidt klistret, skær den i stykker, kom hvedemel på hænderne og form bollerne. Læg dem på bagepapir, og lad dem hæve lunt i godt 1 time.
Bag i en knaldhed ovn, 225ºC, ca. 19 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 797 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Amerikansk birkeskageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KurvebrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BlommepiePrøv denne lækre blommepie- eller blommetærte til dessert eller måske søndagskaffen næste...
• Abrikoser under sabayonnedækkeAbrikoser under sabayonnedække er en meget smagsfuld og delikat dessert, som skal nydes...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os