Logo

Kommens kringler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g Smør/margarine
3 dl Mælk
50 g Gær
8 dl (500 g) hvedemel
1 tsk Salt
1 tsk Sukker
2 spsk Kommen
1 Æg

Smelt smøøret og tilsæt mælken.
Rør gæren ud i lidt af den lune væske og bland det med hvedemel, salt og sukker i resten af mælken.
Tilsæt kommen. Stil dejen til hævning i en halv times tid.
Rul dejen til tynde pølser der formes til kringler.
Lad dem efterhæve på en smurt plade eller på bagepapir i 20 min. Smør kringlerne med sammenpiskede æg og drys evt. lidt kommen over.
Bages i 15 min ved 200°C.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 415 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokoroulade med DaimEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Oste-chokoladekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• EdderkoppemuffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladebudding - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?




Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvad spiser du til frokost?



Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?





Foreslå nyt svar

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Foreslå nyt svar
Fortæl dine venner om os