Logo

Kommenbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Brød

25 g gær
1 dl vand
2,5 dl kærnemælk
500 g sigtemel
1 tsk salt
1 tsk sukker
1 spsk stødt kommen (eller efter smag)

Gæren udrøres i det lunkne vand. De øvrige dele tilsættes. Dejen æltes grundigt. Stilles til hævning i ca. 30 min. Dejen slåes ned og kommes i en smurt form. Efterhæver ca. 20 min. Pensles med æg eller mælk. Bagetid ca. 40 min. ved 200°C.

Smager bedst friskt eller ristet.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 973 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• GrahamsskorperEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Små kager i forme cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HavregrynsskallerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• FrugtmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os