Logo

Kommenbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Brød

25 g gær
1 dl vand
2,5 dl kærnemælk
500 g sigtemel
1 tsk salt
1 tsk sukker
1 spsk stødt kommen (eller efter smag)

Gæren udrøres i det lunkne vand. De øvrige dele tilsættes. Dejen æltes grundigt. Stilles til hævning i ca. 30 min. Dejen slåes ned og kommes i en smurt form. Efterhæver ca. 20 min. Pensles med æg eller mælk. Bagetid ca. 40 min. ved 200°C.

Smager bedst friskt eller ristet.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.437 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fyldte hindbærvaflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SesamstykkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gulerodsboller 2Disse boller med gulerod kan bruges i madpakker, til fødselsdagsboller, eller som...
• Fransk kalvefrikasse + Glaseret pærekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!