Logo

Kommenskringler 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g hvedemel
30 g smør
25 g gær
1 dl mælk
kommen
groft salt

Mælken lunes, heri udrøres gæren og smørret.
Dejen æltes med melet. Dejen hæver til dobbelt størrelse.
Formes dl kringler og kommer derefter - enkeltvis - i kogende vand. Det tager kun et øjeblik, inden kringlen kommer op til overfladen.
Pensles med lidt mælk (eller æg) og overdrys ses med kommen.
Man kan også overdrys se dem med lidt groft salt.
Bages ca. 15 min. ved 225º.
I stedet for at give kringlerne et opkog, kan man lade dem efterhæve på plade ca. 15 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 634 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fastelavnsruller med pølserEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Remonce 3 - indlægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frokostboller 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Den lette karamelovertrukne frugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os