Logo

Kommenskringler 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hvedemel
30 g smør
25 g gær
1 dl mælk
kommen
groft salt

Mælken lunes, heri udrøres gæren og smørret.
Dejen æltes med melet. Dejen hæver til dobbelt størrelse.
Formes dl kringler og kommer derefter - enkeltvis - i kogende vand. Det tager kun et øjeblik, inden kringlen kommer op til overfladen.
Pensles med lidt mælk (eller æg) og overdrys ses med kommen.
Man kan også overdrys se dem med lidt groft salt.
Bages ca. 15 min. ved 225º.
I stedet for at give kringlerne et opkog, kan man lade dem efterhæve på plade ca. 15 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.205 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her