Logo

Kommenstænger - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kommenstænger - diabetiker

300 g hvedemel

1 tsk bagepulver

200 g margarine

2 spsk cremefraiche

1 tsk havsalt

1 æggeblomme

kommen

*

A. Ælt mel, bagepulver, margarine, cremefraiche og salt til en glat dej og stil den i køleskabet i 30 min.

 

B. Form dejen på en melet flade til en lang rulle, del den i 30 lige store stykker og sno dem til lange stænger.

 

C. Læg stængerne forsigtigt på en bageplade med bagepapir, pensl med æggeblomme og drys kommen på.

 

D. Bag kommenstængerne i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 180°C) i ca. 12 min.

 

Per Portion 416/99 kJ/kcal. 1 g protein. 6 g fedt. 8 g kulhydrat. 0 g fibre.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 949 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• IdealkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tysk surbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kakaokrans med kokosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HybenparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os