Logo

Konditorcreme / vanillecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Creme patissiere

1 l mælk
8 æg
150 g sukker
70 g Maizenamel
1 stang vanilje
150 g usaltet smør

Mælken koges med kornene fra vaniljen.
Æggene piskes med sukker og Maizenamel.
Når mælken koger piskes den sammen med æggeblandingen.
Hæld massen tilbage i gryden og cremen skal nu koge op over vandbad. Piskes herefter med smørret.
Afkøles.

Tips: I nogle desserter smages konditorcremen til med andet end vanilje, fx Calvados.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.631 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FigurkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Romvafler En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fuldkornsbrød hjemmebagtDet er herligt at tage sit eget hjemmebagte brød ud af ovnen, specielt når bagningen er så...
• Drop sconesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os