Logo

Konditorcreme / vanillecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Creme patissiere

1 l mælk
8 æg
150 g sukker
70 g Maizenamel
1 stang vanilje
150 g usaltet smør

Mælken koges med kornene fra vaniljen.
Æggene piskes med sukker og Maizenamel.
Når mælken koger piskes den sammen med æggeblandingen.
Hæld massen tilbage i gryden og cremen skal nu koge op over vandbad. Piskes herefter med smørret.
Afkøles.

Tips: I nogle desserter smages konditorcremen til med andet end vanilje, fx Calvados.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (6 stemmer)
Siden er blevet set 5.622 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her