Logo

Kongelige æblehorn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hvedemel
50 g sukker
50 g smeltet smør
50 g gær
2 spsk kold mælk
1 tsk kardemomme
2 æg
Fyld:
Æblemos eller marmelade
Pynt:
æggehvider og chokoladeglasur
100 g flormelis
2 spsk cacao
2-3 spsk kogende vand

Sukkeret blandes i melet.
Det smeltede smør hældes i sammen med gæren, der er udrørt i den kolde mælk.
Kardemommen og de sammenpiskede æg tilsættes.
Dejen æltes godt og hæver et lunt sted, tildækket, i 20 min.
Æltes atter og deles i 2 stykker.
Rulles ud til en pandekage, der deles i 8 trekanter.
Herpå smøres æblemos el. marmelade, og dejen rulles sammen.
Sættes på en smurt plade.
Efterhæver lunt og tildækket i 20 min.
Pensles med æggehvide eller fløde.
Bages i ca 10 min ved 225°C i forvarmet ovn.
Når hornene er kolde, overtrækkes de med chokoladeglasuren.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.715 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her