Logo

Korende-nøddekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
175 g blødt smør
175 g sukker
3 æg
1/2 tsk vaniljesukker
175 g hvedemel

Glasur:
50 g hasselnøddekerner
100 g korender
50 g rørsukker
50 g smeltet smør

Smør en bradepande på ca. 18x28 cm. og læg bagepapir i.
Rør smør og sukker godt og rør æggene i et ad gangen.
Rør vaniljesukker og hvedemel i dejen.

Glasur:
Hak nødderne groft.
Rør ingredienserne sammen og bred dem ud i bradepanden.
Kom dejen over i skefulde og bred dem ud med en paletkniv.
Bag kagen på midterrillen 35-40 minutter ved 175ºC, til den føles fast i midten og er gyldenbrun.
Vend kagen ud på en rist og lad den blive kold.
Skær kagen i firkanter med en skarp kniv.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 407 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ­Jordbærlagkage med pinjekerner og chiliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vandbakkelser med limecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kaspers føs'dagskageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Is med grapefrugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os