Logo

Korenderboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dl mælk
25 g gær
100 g margarine
500 g hvedemel (8 ½ dl)
½ tsk salt
1 æg
125 g korender
æg til pensling

Mælken lunes, gæren udrøres heri.
Margarinen smuldres i melet. Mælk, salt, æg og korender tilsættes, og dejen æltes godt sammen.
Stilles til hævning i ca. 45 min.
Dejen slåes ned og formes til boller, som efterhæver på en plade i ca.
10 min.
Pensles med æg.
Bagetid ca. 20-25 min. ved 200°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.463 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her