Logo

Korenderkager s

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Ca. 100 stk

25 g mandler
250 g smør
250 g sukker (3 dl)
2 æg
300 g hvedemel (5 dl)
1 tsk bagepulver
1/2 stang vanilje
ca. 200 g korender

Skold, smut og hak mandlerne fint. Rør blødt smør og sukker hvidt og skummende. Tilsæt et æg ad gangen og rør godt. Tilsæt hvedemel, bagepulver og kornene af vaniljestangen samt hakkede mandler. Rør dejen sammen og smør den tyndt ud på bageplade med bagepapir med en dej skraber eller paletkniv. Drys med korender og tryk dem lidt ned i dejen. Bages øverst i ovnen ved 200°c ca. 8 min. Til dejen bliver lysebrun i kanten. Tag pladen ud og skær kagerne i små ens firkanter med en skarp kniv, mens de endnu er varme. Afkøl på rist. Opbevares i lufttæt dåse.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 908 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Prossekage - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Flydende æbleskiverEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rugbrød med surdej - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pærer med kanelcremeFriske grønne Clara Friis pærer marineret i ahornsirup med kanelcreme. Se opskrift til 4...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os