Logo

Korenderkager s

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ca. 100 stk

25 g mandler
250 g smør
250 g sukker (3 dl)
2 æg
300 g hvedemel (5 dl)
1 tsk bagepulver
½ stang vanilje
ca. 200 g korender

Skold, smut og hak mandlerne fint. Rør blødt smør og sukker hvidt og skummende. Tilsæt et æg ad gangen og rør godt. Tilsæt hvedemel, bagepulver og kornene af vaniljestangen samt hakkede mandler. Rør dejen sammen og smør den tyndt ud på bageplade med bagepapir med en dej skraber eller paletkniv. Drys med korender og tryk dem lidt ned i dejen. Bages øverst i ovnen ved 200°c ca. 8 min. Til dejen bliver lysebrun i kanten. Tag pladen ud og skær kagerne i små ens firkanter med en skarp kniv, mens de endnu er varme. Afkøl på rist. Opbevares i lufttæt dåse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.082 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her