Logo

Kransekage 6

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1000 g kransekage rå masse XX

500 g sukker,
120 g friske æggehvider

Glasur:
100 g friske æggehvider,
300 g flormelis

Kransekage: rør den rå masse sammen med sukkeret.
Tilsæt derefter langsomt æggehviderne, til konsistensen er god.
Rul derefter ud til stænger eller kransekagetop.
Bag ved 220°C i cirka 10 minutter.
 
Glasur: rør æggehviderne sammen med flormelis.
Læg derefter et rent, vådt viskestykke over dejen for at undgå, at der kommer skorpe på.
Smør glasur på kransekagen og pynt efter behag.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 926 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hollandsk æblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sønderjydsk stang En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• JohannatærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HindbærkoldskålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os