Logo

Kransekage 6

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1000 g kransekage rå masse XX

500 g sukker,
120 g friske æggehvider

Glasur:
100 g friske æggehvider,
300 g flormelis

Kransekage: rør den rå masse sammen med sukkeret.
Tilsæt derefter langsomt æggehviderne, til konsistensen er god.
Rul derefter ud til stænger eller kransekagetop.
Bag ved 220°C i cirka 10 minutter.
 
Glasur: rør æggehviderne sammen med flormelis.
Læg derefter et rent, vådt viskestykke over dejen for at undgå, at der kommer skorpe på.
Smør glasur på kransekagen og pynt efter behag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.658 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.




Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her