Logo

Krapfen - Tyske Fastelavnskager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Til nytår og til fastelavn spiser man Krapfen i Tyskland. Og hvis man ikke kan stå for berlinere , så falder man også for Krapten

500 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1-2 æg
100 g sukker
¼ l mælk
lidt salt
reven skal af en usprøjtet citron
100 g smør eller margarine
palmin
 
Hvedemel skal blandes med bagepulver.
Lav en fordybning i midten af melet.
Deri kommes æg rørt sammen med sukker, mælk, salt, citronskal samt en del af melet, som blandes sammen.
Smør skæres i terninger og blandes i dejen, som skal æltes smidig.
Lad dejen hvile lidt.
Dejen rulles ud på et meldrysset bord og stikkes ud til runde kager med et dessert- vinglas.
Palminen opvarmes i en gryde, heri koges kagerne til de er gyldne.
Kom dem på fedtsugende papir, og drys flormelis over.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.174 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her