Logo

Kringle med æblefyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 dl mælk
50 g gær
100 g margarine
500 g safir hvedemel
1 tsk salt
2 spsk sukker
2 æg

Fyld:
4 syrlige æbler
75 g margarine
1-2 spsk sukker
2 tsk kanel

æg til pensling
tesukker

Mælken lunes, gæren udrøres heri.
Margarinen smuldres i melet.
Mælk, salt, sukker og æg tilsættes og dejen æltes sammen.
Stilles til hævning et lunt sted ca ¾ time.

Fyld:
Æblerne skrælles og skæres i tynde både.
Margarine, sukker og kanel røres sammen.

Dejen udrulles til en plade (ca. 85x25 cm).
Fyldet smøres på, og æbleskiverne fordeles over fyldet.
Dejen rulles sammen på den lange led og formes til en krans på pladen.
Efterhæver ca. 15 minutter.
Bagetid 25-30 minutter ved 200°C på nederste ribbe i ovnen.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.088 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?