Logo

Kringle med æblefyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 dl mælk
50 g gær
100 g margarine
500 g safir hvedemel
1 tsk salt
2 spsk sukker
2 æg

Fyld:
4 syrlige æbler
75 g margarine
1-2 spsk sukker
2 tsk kanel

æg til pensling
tesukker

Mælken lunes, gæren udrøres heri.
Margarinen smuldres i melet.
Mælk, salt, sukker og æg tilsættes og dejen æltes sammen.
Stilles til hævning et lunt sted ca 3/4 time.

Fyld:
Æblerne skrælles og skæres i tynde både.
Margarine, sukker og kanel røres sammen.

Dejen udrulles til en plade (ca. 85x25 cm).
Fyldet smøres på, og æbleskiverne fordeles over fyldet.
Dejen rulles sammen på den lange led og formes til en krans på pladen.
Efterhæver ca. 15 minutter.
Bagetid 25-30 minutter ved 200°C på nederste ribbe i ovnen.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 844 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fedtkager 1En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ricotta cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugtbrød 2Prøv Erwin Lauterbachs opskrift på et lækkert frugtbrød
• Dessert nøddekage med hindbær og softiceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os