Logo

Kringle med marcipan og mandler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dejen
300 g hvedemel 
200 g margarine
1 spsk sukker - smuldres
 
50 g gær
2 spsk koldt vand
2 æg piskes sammen
 
Fyld:
100 g sukker
100 g margarine
marcipan
rosiner
 
Dej: Gæren opløses i det kolde vand, æltes sammen med resten af
ingredienserne og stilles koldt i 2-3 timer.
Fyld: Ingredienserne blandes sammen og når den afkølede kringle er blevet rullet ud eller trukket i form på en plasticpose, fordeles fyldet på midten af kringlen hvor efter man folder dejen henover.
Man kan evt. blande 1 spsk hvedemel i fyldet for at holde det bedre på plads
(som min gamle far konditoren) lærte mig.
Kringlen bages ved 250ºC i 15 min.
 
Tips: Kringlen er supergod og den bliver ikke ringere af at blive frosset.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.523 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?