Logo

Kringle med makroner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
300 g hvedemel
200 g smør/margarine
50 g sukker
2 æg
50 g gær
1 spsk vand.

Fyld:
75 g smør/margarine
75 g sukker
50 g sukat
50 g rosiner
50 g knuste makroner

Pynt:
Æggestrygelse og groft sukker

Gæren opløses i æggene og det lunkne vand, hvorefter hvedemel tilsættes, og de øvrige ingredienser æltes til en ensartet dej, der hæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket.

Form dejen til 2 pølser der rulles ud i bagepladens længde.

Langs midten af dejen anbringes remoncen, der smøres godt ud, og ovenpå drys ses rosiner sukat og de knuste makroner.

Dejens sider foldes mod midten, lidt ind over hinanden, anbringes på en bageplade og hæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket.

Stryges med æggestrygelse, drys ses med groft og bages på ovnens midterste rille ved 220°C (middel varme) i ca. 12 min.
OVNEN SKAL HAVE DEN RETTE TEMPERATUR FRA STARTEN.

Er fryseegnet

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.159 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?