Logo

Kringlen fra verdenspressen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Godt bagværk - En lækker kringle der ikke kan slå fejl.

Dej:
½ liter mælk
600 g margarine
2 ½ pk. gær
5 spsk sukker
ca. 1 kg hvedemel

Fyld:
375 g margarine
250 g sukker
250 g knuste makroner
½ tsk mandelessens

Mælk og margarine lunes.

Gær, sukker og hvedemel kommes i og æltes godt.

Fyldet røres sammen.
Dejen laves og fyldet røres sammen, dejen slåes op til 2 stænger eller 1 lang som laves til en kringle.
Den behøver ikke hæve før den er slåes op.
Derefter hæver den meget ca. 1-2 timer alt efter hvor lunt den står.
Pensles med æg og drysses med sukker og hakkede mandler.

Bages ved 200°C i ca. 15 min.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.374 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æble-brombærkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kokasser / knæskallerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ananaskage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblemakronkage med flødeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!