Logo

Kringledej, oldemors orginale

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
bagværk - Kringlen er uden fyld, prøv med borgmestermasse og sukat.

500 g hvedemel
250 g margarine eller smør
50 g smør
1 kop sukker
3 store æg

Smelt fedtstoffet. Smulder gæren ud i melet, bland sukkeret i. Rør æg fedt og hvedemel sammen til jævn dej. Form dejen til en lang stang kom cremen i og luk dejen over, form den evt til en kringle. Bages ved 200 C i ca 15 min, til den er gylden og den lyder hul, når du banker på den.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.202 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vafler 5En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KanellagkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblerulle (Strudel) En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ymerdrys af rugbrød og kakaonibsPrøv at lave et spændende rugbrødsdrys med krydderurter og kakaonibs, næste gang du har...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os