Logo

Rugstrimler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rugstrimler 

 
Rugstrimler kan også bruges som snacks til mellemmåltid fx serveret med en spændende dip.
30-40 stk.
 
# Ingredienser
100 g hele hvedekerner
1 dl kogende vand
3 dl vand
50 g gær
1 spsk brun farin
½ spsk salt
400 g rugmel
300 g hvedemel

 
* Tilberedning
1. Hæld kogende vand over hvedekernerne. Lad dem trække 1 time. Hæld vandet fra.

 
2. Opløs gæren i vand, tilsæt brun farin, salt og udblødte kerner.
Rør rugmel og hvedemel i dejen lidt ad gangen.
Lad dejen hæve min. ½ time.

 
3. Rul dejen ud til firkanter på ca. 20 x 20 cm.
Skær dem i strimler på 1½ cm med en skarp kniv.
Gentag, indtil du ikke har mere dej.
Sno strimlerne, og lad dem efterhæve på en bageplade, til ovnen er varm.
Pensl brødstrimlerne med lidt vand.

 
4. Bag strimlerne i 12-15 minutter ved 200 °C.
Lad dem køle af på en rist.

 
Se alle opskrifter for børnekokke

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 408 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her