Logo

Hurtige brødstænger - lækre snacks – for børnekokke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hurtige brødstænger - lækre snacks – for børnekokke 

 
De er flotte, nemme at lave og smager skønt. Der er alt mulig god grund til at lave disse brødstænger, næste gang der er børnekokke i køkkenet
Det er lange, sprøde stykker brød, som er rullet i sesam og fyldt med tomat, peperoni og ost. Lidt en krydsning mellem chips og pizza - og så er de drønnemme at lave.
Tilberedningstid: 15 min. Til 4 pers.

 
# Ingredienser
1 pakke færdig pizzadej
140 g tomatpuré
1 spsk olie
100 g mozzarellaost
1 tsk tørret oregano
50 g sesamfrø
70 g peperoni

 
* Tilberedning
Smør med en smørekniv tomatpuré midt på dejen, så kun 5 cm af kanten på langsiderne er frie.
Over tomaten dryppes olie og oregano.
Skær peperoni i små strimler og drys både peperoni og ost over tomaten.
Fold siderne uden fyld ind over midten, og lad den ene side nå ca. 1 cm over den anden, og tryk dem lidt sammen, evt. fugtet med lidt vand.

 
Skær fra den korte side af dejen 1 cm tykke strimler med en skarp kniv.
Tril og sno stængerne i sesam, mens du trækker let i dem, så de bliver lange.
Sno fem-seks gange.
Læg på en bageplade med 7-8 stænger på hver plade.
Bag ved 200 °C varmluft ca. 10 min til de er gyldne.

 
INFO: Pepperoni er en pølse af salamitypen. Den anvendes ofte på pizza. Pepperoni stammer fra USA, men er ligesom den danske spegepølse en lokal variant, som er opstået, da tilflyttere fra Sydeuropa bragte lignende pølser til landet.

 
Se alle opskrifter for børnekokke

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 499 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her