3  friske ananas  
3-6 spsk  appelsinsaft 
   
Fromage:   
3 blade husblas 
2  æggeblommer (str. mellem) 
2 spsk  flormelis 
3 spsk  friskpresset appelsinsaft 
¼ liter piskefløde 
   
Pynt:   
skal af 1 appelsin 
1 dl  vand 
1 spsk  sukker 
 
Skær de 3 ananas igennem på langs og fjern midterstrengene. 
Skær ananaskødet fra skallen. 
Snit det i små terninger og læg dem i skallerne. 
Fordel appelsinsaft over. 
  
Fromage: Læg husblasen i blød i koldt vand i ca. 5 min. 
Pisk æggeblommer og flormelis luftigt. 
Træk husblasen op med det vand, der hænger ved. 
Smelt den i vandbad. 
Afkøl husblasen med appelsinsaft og rør den i æggene. 
Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i æggemassen. 
Fordel den halvstive fromage over de halve ananas, som sættes koldt. 
  
Pynt: Skær appelsinskallen i meget tynde strimler og kog dem i vand og sukker, ca. 5 min. 
Tag dem op og lad dem tørre. 
Pynt med appelsinstrimlerne ved serveringen. 
  
Tips: Kan serveres til alergikere; uden fromage!