Logo

Rugtvebakker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
200 g sigtemel
50 g flormel
½ tsk salt
12 g bagepulver
40 g melis
100 g smør eller margarine
1 æg
¾ dl kærnemælk
½ tsk stødt kommen

Tørdelene sigtes.
Fedtstoffet smuldres heri.
Ægget sammenpiskes og blandes i dejen sammen med den kolde væske.
Når alt er godt sammenæltet, trilles dejen i en eller flere pølser på 3-5 cm i diameter.
Disse udskæres igen i ensartede småstykker, der trilles i kugler, som stilles på en smurt plade.
Bages i 7-8 minutter.
Udtages og gennemskæres varme og tørres i ovnen, til de er ensartede lysebrune.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.244 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her