Logo

Krumkager 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
250 g hvedemel
60 g smør
60 g margarine
125 g sukker
½ dl fløde eller mælk
½ dl mælk
1 æg
½ tsk vanilje
½ tsk bagepulver
 
Nemt og enkelt. Alle ingredienserne piskes sammen.
Kagerne bages i et dessertjern i ca. 25 sekunder.
Efter bagning kan krumkagen formes som fx. kræmmerhus, rullet sammen eller kurv.
Krumkagerør: straks efter bagning rulles krumkagen til et rør med plads til fyld.
Kan fyldes med chokolademousse.
Krumkagekurv: straks efter bagning lægges krumkagen forsigtigt over en omvendt kop eller lille skål, så den tager form derefter. Lad den ligge til den er helt kold.
Krumkage: straks efter bagning lægges krumkagen over rør/kosteskaft.
Derefter pyntes med is, flødeskum, chokolade, frugt eller andet efter ønske.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.674 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?