Logo

Krumkager 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g hvedemel
60 g smør
60 g margarine
125 g sukker
1/2 dl fløde eller mælk
1/2 dl mælk
1 æg
1/2 tsk vanilje
1/2 tsk bagepulver
 
Nemt og enkelt. Alle ingredienserne piskes sammen.
Kagerne bages i et dessertjern i ca. 25 sekunder.
Efter bagning kan krumkagen formes som fx. kræmmerhus, rullet sammen eller kurv.
Krumkagerør: straks efter bagning rulles krumkagen til et rør med plads til fyld.
Kan fyldes med chokolademousse.
Krumkagekurv: straks efter bagning lægges krumkagen forsigtigt over en omvendt kop eller lille skål, så den tager form derefter. Lad den ligge til den er helt kold.
Krumkage: straks efter bagning lægges krumkagen over rør/kosteskaft.
Derefter pyntes med is, flødeskum, chokolade, frugt eller andet efter ønske.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.304 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hurtig hindbærtærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Påskekurve muffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FragilitetærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Creme caramelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!