Logo

Krydderbrød - mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

200 g hvedemel, sigtet
100 g sukker
1 tsk anisfrø, knust
1 tsk kanel
50 g smør
2 dl mælk
100 g honning
1 tsk bagepulver

Kageformen fores med smurt pergamentpapir.
Hvedemel, sukker, anisfrø, kanel og bagepulver kommes i en stor skål.
Smørret smeltes i 45 sekunder 100%.
Mælken varmes 1 minut ved 100%, og honning og det smeltede smør tilsættes.
Hæld den flydende blanding i melet og bland hurtigt.
Hæld dejen i kageformen.
Bages 6 minutter ved 100%.
Lad brødet hvile 5 minutter, før det vendes ud af formen.

Tips: Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100%


 

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.248 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?