Logo

Krydderbrød - mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g hvedemel, sigtet
100 g sukker
1 tsk anisfrø, knust
1 tsk kanel
50 g smør
2 dl mælk
100 g honning
1 tsk bagepulver

Kageformen fores med smurt pergamentpapir.
Hvedemel, sukker, anisfrø, kanel og bagepulver kommes i en stor skål.
Smørret smeltes i 45 sekunder 100%.
Mælken varmes 1 minut ved 100%, og honning og det smeltede smør tilsættes.
Hæld den flydende blanding i melet og bland hurtigt.
Hæld dejen i kageformen.
Bages 6 minutter ved 100%.
Lad brødet hvile 5 minutter, før det vendes ud af formen.

Tips: Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100%


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.715 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her