Logo

Kryddernødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
småkager

5 æg
250 g sukker
1 knsp hjortetaksalt udrørt i 1 spsk rom
reven skal af 1 usprøjtet citron
1/2 tsk friskmalet hvid peber
1/2 tsk stødt kanel
1/2 tsk stødt ingefær
1/2 tsk stødt muskatnød
1/2 tsk stødte koriander
1/2 tsk stødt chili
1/2 tsk stødt kardemomme
750 g hvedemel

pensling:
1-2 spsk rom
75 g mørk farin

Pisk æg og sukker tykt. Bland alle ingredienser sammen med halvdelen af melet i ægge/sukkerblandingen. Ælt dejen fast med resterende hvedemel og læg den køligt til næste dag.
Tril dejen til valnøddestore kugler, sæt dem på en plade beklædt med bagepapir og bag kryddernødderne gyldne i ovnen ved 175ºC, 15-20 minutter.
Tag kagerne ud, pensl dem med rom og mørk farin, mens de endnu er lune, og lad dem afkøle. Eller vælg at lade kagerne afkøle og pensl dem med romglasur.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 665 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Appelsinkage med fyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Landbrød med kærnemælkEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bondebrød 21 Bondebrød. Tilberedningstid: 20 min. Hævetid: 1¼ time. Bagetid: 30-40 min. Fryseegnet
• Ananas CopacabanaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os