Logo

Kryddernødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

småkager

5 æg
250 g sukker
1 knsp hjortetaksalt udrørt i 1 spsk rom
reven skal af 1 usprøjtet citron
½ tsk friskmalet hvid peber
½ tsk stødt kanel
½ tsk stødt ingefær
½ tsk stødt muskatnød
½ tsk stødte koriander
½ tsk stødt chili
½ tsk stødt kardemomme
750 g hvedemel

pensling:
1-2 spsk rom
75 g mørk farin

Pisk æg og sukker tykt. Bland alle ingredienser sammen med halvdelen af melet i ægge/sukkerblandingen. Ælt dejen fast med resterende hvedemel og læg den køligt til næste dag.
Tril dejen til valnøddestore kugler, sæt dem på en plade beklædt med bagepapir og bag kryddernødderne gyldne i ovnen ved 175ºC, 15-20 minutter.
Tag kagerne ud, pensl dem med rom og mørk farin, mens de endnu er lune, og lad dem afkøle. Eller vælg at lade kagerne afkøle og pensl dem med romglasur.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.660 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her