Logo

Krydderurteflûtes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Krydderurteflûtes

 

2 stk. Tilberedningstid: 20 min. Hævetid: 1½ time Bagetid: 15-20 min. Fryseegnet.

 

#

15 g gær

2 dl vand

1½ tsk salt

3 spsk finthakket persille, purløg og salvie

ca. 300 g hvedemel (5 dl)

æg til pensling

*

1. Udrør gæren i det lune vand.

Kom salt og krydderurter i og tilsæt melet lidt ad gangen.

Ælt dejen blank og smidig.

 

2. Stil dejen til hævning på et lunt sted i 1 time.

Ælt den let sammen og del i to portioner.

Rul hver dejportion til tynde brød i bagepladens længde.

Lad dem efterhæve på bagepladen beklædt med bagepapir i ½ time.

 

3. Pensl brødene med sammenpisket æg og bag dem i 15-20 min. ved 225 °C.

 

Tips: Du kan også røre krydderurterne med lidt smør, snitte brødene (som på billedet) og lægge kryddersmørret i revnerne. Tørrede tomater eller tørrede tranebær kan også tilsættes.

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 381 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?