Logo

Krydrede cocktailvafler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
50 g smør eller margarine
2 æg
3/8 liter mælk
200 g hvedemel
2 tsk bagepulver
salt
2 spsk tomatpuré
½ tsk paprika
lidt oregano
fedtstof til vaffeljernet

Smørret røres sammen med æggene, hvedemel, bagepulver og mælk tilsættes. Krydr med salt.
Halvdelen af dejen blandes med tomatpuré, paprika og knust oregano, og trykkes sammen med den lyse dej igen.
Bag vafler af den marmorerede dej.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 704 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Focaccia af fuldkorn med gulerodDisse 12 focaccia er bagt med fuldkorn og gulerod i dejen, det gør dem sundere og mere...
• Rugbrød, KirstensEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• GlasurbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fars kyllinger + Bagt frugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!