Logo

Krydrede cocktailvafler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g smør eller margarine
2 æg
3/8 liter mælk
200 g hvedemel
2 tsk bagepulver
salt
2 spsk tomatpuré
½ tsk paprika
lidt oregano
fedtstof til vaffeljernet

Smørret røres sammen med æggene, hvedemel, bagepulver og mælk tilsættes. Krydr med salt.
Halvdelen af dejen blandes med tomatpuré, paprika og knust oregano, og trykkes sammen med den lyse dej igen.
Bag vafler af den marmorerede dej.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.493 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her