Logo

Kanelsnegle - kanelsneglekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
140 g magarine/smør
3 dl mælk
75 g gær
1 æg
ca. 500 g hvedemel (8 dl)
 
Fyld:
250 g smør
2 dl sukker
½ d brun farin
2 spsk sirup
2 ½ spsk kanel
 
Mælken lunes, gæren smuldres i og røres ud.
Magarine/smør smeltes og tilsættes (den må også kun være lunken, køl evt. af i vandbad)
Æg tilsættes og røres i.
Hvedemel sigtes i dejen og dejen æltes til den er blank og smidig.
Dejen rulles ud til ca. 25x25 cm.
Fyldet: Alle indgredienserne røres sammen og smøres ud på.
Snegle:
Dejen trilles sammen og skæres i centimeter tykke skiver.
Hæver på pladen i ca. 15 min.
Bages ved 200°C i 10 min.
Sneglekage:
Skær skiverne ca. dobbelt så tykke og læg dem ved siden af hinanden i en springform og lav så en kanelsneglskage.
Bages ved 200°C i 25-30 min. og bliver en virkelig lækker og svampet kage, der MÅ prøves på trods af de mange kalorier.
Tips: Bager man de traditionelle kanelsnegle så kan man med fordel bage dem i muffinsforme!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.649 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her