Logo

Krydrede madbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
5 dl lunkent vand
50 g gær
5 tsk salt
1 ds hakkede tomater m/chili (400 g)
3 fed hvidløg
2 spsk oregano
600 g grahamsmel
1 kg hvedemel (ca. - dejen skal være lind)
 
Vand og gær røres sammen til gøren er opløst. Alle øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes godt igennem.
Dejen stilles til hævning et lunt sted i 30 min.
Dejen slås ned og æltes igennem. Den type brød man ønsker formes; flûtes, boller etc, og efterhæver i 30 min.
Brødet ridses og pensles med vand og bages ved 200ºC i 15 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.284 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• AppelsinglasurEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Landbrød med solsikkekernerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Boller til natmadDer kan være svært at finde på noget til natmad til fester og lignende. Disse boller er...
• Amerikanske "flapjack" pandekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os