Logo

Krydrede scones

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
250 g hvedemel
2 ½ tsk bagepulver
1 knsp. sennepspulver
50 g smør
75 g fintreven ost grana eller emmentaler
50 g kogt skinken
1 ½ dl mælk

Sigt hvedemel og bagepulver ned i en skål.
Tilsæt salt og sennepspulver.
Gnid smørret i, til blandingen er grynet.
Bland den revne ost og finthakket skinke i.
Rør mælken i.
Ælt dejen, stik bollerne ud og bag dem i en varm ovn ved 220°C i 10 minutter.
Lad dem køle af på bageristen.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.581 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad er vigtigst efter valget?





Effektiv reklame - klik her