Logo

Krydrede scones

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g hvedemel
2 ½ tsk bagepulver
1 knsp. sennepspulver
50 g smør
75 g fintreven ost grana eller emmentaler
50 g kogt skinken
1 ½ dl mælk

Sigt hvedemel og bagepulver ned i en skål.
Tilsæt salt og sennepspulver.
Gnid smørret i, til blandingen er grynet.
Bland den revne ost og finthakket skinke i.
Rør mælken i.
Ælt dejen, stik bollerne ud og bag dem i en varm ovn ved 220°C i 10 minutter.
Lad dem køle af på bageristen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 917 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Honningkage - bradepandekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Søren Gerickes æblekage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærkage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hindbæris 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!