Logo

Lækkert hvidt brød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
5 dl vand
25 g gær
2 tsk salt
7 dl durumhvedemel
4 dl hvedemel

Hæld håndvarmt vand i en skål.
Smuldr gæren ned i og rør rundt til den er op- løst.
Tilsæt salt, durumhvedemel og 3 dl af hvedemelet og arbejd dejen kraftigt igennem.
Tilsæt evt mere hvedemel, hvis det behøves.
Drys lidt hvedemel over dejen og lad hæve til dobbelt størrelse i ca 40 min. Tag dejen op og læg den på et melet bord og ælt den smidig.
Del dejen i to dele og form hver del til et brød.
Læg dem på en smurt plade og lad dem efterhæve under et klæde i ca 20 min.
Pensl brødene med vand og bag dem ved 275°C på nederste rille i ca 20
min.
Hvis du vil have en blød skorpe, kan du pensle brødene med lidt
vand efter bagning.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 934 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æbleskiver med smeltet hvid chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Koldhævet brød med soltørrede tomater En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Apple Pie - æbletærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbler, Bolettes Prøv denne lette men lækre dessert næste gang du har gæster. Desserten er let at lave med...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os