Logo

Lækkermunde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g margarine.
500 g sukker
250 g hvedemel
125 g æggehvider

Sukker og den tempererede margarine piskes i ca. 5 minutter, hvorefter hvedemel og æggehvider blandes i.
Dejen skal kun lige køres sammen.
Sprøjtes ud som små makroner med en glat tylle, bedst på siliconepapir.
Herefter drysses de med hakkede hasselnødder - ca. 150 g til hele
portionen.
Bages ved ca. 200ºC i ca. 8 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 760 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Saint Albray tærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grove pitabrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Softice cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RosenrandEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os