Logo

Lag på lag kage med nougat og daddel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lagkager

bunde:
5 æg
100 g sukker
160 g hvedemel
20 g kakao

Nougat- og daddelcreme:
5 cl rom
¾ liter piskefløde
150 g nougat
200 g dadler uden sten
saft fra ca. 1 citron

Pynt: 150 g ristede mandelflager

Bundene:
Æg og sukker piskes hvidt og let (ca. 10 min).

Det sigtede hvedemel og kakao vendes forsigtigt i, bages i en smurt springform i en 190ºC varm ovn 40-45 min.

Creme:
Befri dadlerne for skind og kør dem i en hurtighakker med nougat (eller hak dem i hånden).

Vend den stiftpiskede fløde i og smag til med rom og citronsaft.
Den bagte bund deles i 3.

Smør den nederste bund med creme, læg den næste bund ovenpå og smør også denne.

Læg den sidste bund på, smør hele vejen rundt og lidt på toppen.

Beklæd kagen med mandelflagerne.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.898 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?