Lagkager 
bunde: 
5 æg 
100 g sukker 
160 g hvedemel 
20 g kakao 
Nougat- og daddelcreme: 
5 cl rom 
¾ liter piskefløde 
150 g nougat 
200 g dadler uden sten 
saft fra ca. 1 citron 
Pynt: 150 g ristede mandelflager 
Bundene: 
Æg og sukker piskes hvidt og let (ca. 10 min). 
Det sigtede hvedemel og kakao vendes forsigtigt i, bages i en smurt springform i en 190ºC varm ovn 40-45 min. 
Creme: 
Befri dadlerne for skind og kør dem i en hurtighakker med nougat (eller hak dem i hånden). 
Vend den stiftpiskede fløde i og smag til med rom og citronsaft. 
Den bagte bund deles i 3. 
Smør den nederste bund med creme, læg den næste bund ovenpå og smør også denne. 
Læg den sidste bund på, smør hele vejen rundt og lidt på toppen. 
Beklæd kagen med mandelflagerne.