Logo

Lagkage med hindbærcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 lagkagebunde
4 dl piskefløde
300 g friske eller frosne hindbær
1 dl sukker
Ekstra frugt til at pynte kagen med.
 
Hindbærrene moses sammen med sukkeret, er bærrene frosne så tø dem næsten op.
Fløden piskes stiv og hindbærmassen vendes forsigtigt i flødeskummet.

Læg bundene sammen med hindbærcremen, hold en trediedel tilbage til den øverste bund.
Har du rigeligt frugt så læg ekstra hindbær imellem bundene.
Når lagkagen er lagt sammen pyntes den med masser af frisk frugt på toppen og serveres straks.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.228 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?