Logo

Lagkage med hindbærcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

3 lagkagebunde
4 dl piskefløde
300 g friske eller frosne hindbær
1 dl sukker
Ekstra frugt til at pynte kagen med.
 
Hindbærrene moses sammen med sukkeret, er bærrene frosne så tø dem næsten op.
Fløden piskes stiv og hindbærmassen vendes forsigtigt i flødeskummet.

Læg bundene sammen med hindbærcremen, hold en trediedel tilbage til den øverste bund.
Har du rigeligt frugt så læg ekstra hindbær imellem bundene.
Når lagkagen er lagt sammen pyntes den med masser af frisk frugt på toppen og serveres straks.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.886 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RismelsplesknerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugttærte à la PauliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Savarin Kage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarberkompot med yoghurttimbaleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os