Logo

Lagkagecreme - kogt creme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 æggeblommer
50 g melis
25 g cremepulver eller hvedemel
1/2 l mælk
vanilje
 
Æggeblommer, melis (sukker) og vanilje piskes sammen, derefter piskes
cremepulver eller hvedemel og 1 dl af mælken i.
Resten af mælken koges, hvorefter cremeblandingen kommes i og piskes
godt igennem.
Hæld derefter cremen i en skål, så den ikke brænder på.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.329 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rugbrød på surdejEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gifler, morgen - lav fedt %Gifler er en slags morgenbrød, der minder om et rundstykke. Smager dejligt på morgenbordet...
• Skrumpe chokoladekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ris à l'amande - lav fedt %En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os