Logo

Lagkagecreme - kogt creme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æggeblommer
50 g melis
25 g cremepulver eller hvedemel
½ l mælk
vanilje
 
Æggeblommer, melis (sukker) og vanilje piskes sammen, derefter piskes
cremepulver eller hvedemel og 1 dl af mælken i.
Resten af mælken koges, hvorefter cremeblandingen kommes i og piskes
godt igennem.
Hæld derefter cremen i en skål, så den ikke brænder på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.371 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.




Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her