Logo

Lagkagesnitte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g margarine
150 g sukker
3 æg
2 spsk kakao
150 g hvedemel
1 tsk bagepulver
3 spsk mælk

Cremen:
200 g flødeost rørt med
2 spsk citronsaft og
2 spsk vaniljesukker

Margarinen og sukker røres blødt. Æggene røres i ét ad gangen.
Kakao-, bagepulver, hvedemel og mælk blandes i dejen.
Dejen hældes i en bradepande (30 gange 40 cm stor) beklædt med bagepapir og fordeles ud med en dejskraber.
Kagen bages i knapt 10 minutter i en 225ºC varm ovn.
Vend kagen ud på sukkerdrysset papir og lad den afkøle.
Kagen skæres i to lige store dele.
Den ene halvdel smøres med creme og den anden del lægges derefter ovenpå. Skær derefter kagen ud i passende snitter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.489 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her