Logo

Landbrød fra provence

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Surdej:
25 g gær
1 1/2 dl lunkent vand
120 g grahamsmel
1/2 l. kærnemælk
2 tsk salt
1 spsk olie
150 g grahamsmel
600 g hvedemel

Surdej:
Gær, vand og grahamsmel røres sammen.
Skålen dækkes med folie og står ved stuetemperatur ca. 1 døgn.
De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca 1/2 time.
Dejen slås ned og formes til en hestesko.
Efterhæver ca. 1/2 time.
Ridses rundt i midten.
Bagetid ca. 50 minutter ved 200°C.

Tips: Hvedemel skal helst opbevares tørt og køligt og stilles lunt et par
timer, inden det skal bruges.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.462 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fastelavnsboller, gammeldagsUhm, 20-25 lækre fastelavnsboller
• Rabarbertærte med smuldredej i mikroovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FrijsenborgkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Dampede bananer med bananlikørcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os