Logo

Landbrød fra provence

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Surdej:
25 g gær
1 ½ dl lunkent vand
120 g grahamsmel
½ l. kærnemælk
2 tsk salt
1 spsk olie
150 g grahamsmel
600 g hvedemel

Surdej:
Gær, vand og grahamsmel røres sammen.
Skålen dækkes med folie og står ved stuetemperatur ca. 1 døgn.
De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca ½ time.
Dejen slås ned og formes til en hestesko.
Efterhæver ca. ½ time.
Ridses rundt i midten.
Bagetid ca. 50 minutter ved 200°C.

Tips: Hvedemel skal helst opbevares tørt og køligt og stilles lunt et par
timer, inden det skal bruges.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.285 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her