Logo

Langtidshævet brød 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg hvedemel
7 dl vand
lidt salt
25 g gær
1 spsk olivenolie

Ingredienserne blandes, står på køl i 16 timer.
Formes til brød og bages ved 200ºC.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.152 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Farmors hornEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Påskekurve muffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• FragilitebundEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Creme brûlée-tærte med lakridsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os